Vapaapäivällä taas. On jäänyt blogiin kirjoittaminen vähälle, kun työt sotkevat ajankäyttöä! "Pitkää putkea" aherretaan, 4 töitä 1 vapaa 5 töitä ja sitten alkaisikin 1 ½ viikon loma.Lomalle en ole halunnut tehdä juuri mitään suunnitelmia. On vaan kiva, kun ei ole pakko lähteä mihinkään. Viime vuonna käytiin näihin aikoihin Egyptissä ja olisihan se mukavaa ollut nytkin reissata, mutta finanssipuoli ei anna periksi. Harmi sinänsä. Nyt siis koiranpojan kanssa vietän laatuaikaa. Tyttöjen hiihtolomakin on vasta sitten, kun miun loma jo loppuu. Onneksi siihen osuu muutama vapaa, että voidaan jotain yhdessäkin touhuta.

Neuleissa edetään hiljalleen. Kuvia on siis luvassa, kunhan tuo meidän perheen "fotari" niitä saa tänne aikaiseksi. Pitsisukat onnistui hyvin ja malli oli loppujen lopuksi helppo. Mallia olin etsinyt jo kauan ja löysinkin sen Uhoavan Gnun blogista nimellä Lace socks. Tein sukat Nallesta ja metsänvihreä väri varmaankin sai vanhemman tyttäreni antamaan niille nimen "haltijasukat". Nyt niitä pitäisi neuloa sitten enemmänkin, toiveita on paljon. Työkaveritkin innostuivat mallista. Tässä välillä hellin kuitenkin itseäni ja teen Novitan Syksy 2007 lehdestä luonnonvalkoisen palmikko kaulahuivin Mambosta. Pitkästä aikaa paksuilla puikoilla työ joutuu...

Tänään olisi tarkoitus käydä optikolla uusia laseja+aurinkolaseja katselemassa. Olen sen verran sokea ilman laseja, että päätin ottaa vanhimmaisen makutuomariksi. Voipihan se olla, että meidän maut ei aivan yksiin istu, mutta yritetään... Ajattelin kokeilla uutta Specsaversia halvempien lasien toivossa. Onkohan kellään kokemusta kyseisen liikkeen tasosta? Nyt ei kun kenkää jalkaan ja pojan kanssa loskaan kakkakierrokselle...=)